بیماری سلیاک در زنان باردار FOR DUMMIES

بیماری سلیاک در زنان باردار for Dummies

بیماری سلیاک در زنان باردار for Dummies

Blog Article

● هنگامی که بیماری سلیاک باعث محدود شدن یا جلوگیری از جذب مواد مغذی توسط بدن کودک می شود، این حالت می تواند منجر به مشکلات رشد یا رشد شود، از جمله:

تحقیقات نشان می دهد، عدم درمان بیماری سلیاک در کودکان، امکان ابتلا به سایر بیماری های خود ایمنی مانند دیابت نوع یک و بیماری هاشیموتو را افزایش می دهد.

اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون می‌کند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین می‌کند.

اگر چه آزمایش خون می‌تواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.

هنگامی که شکل متفاوتی داشته باشند، در آن زمان است که مدفوع سعی می کند چیزی را در مورد سلامتی به شما بگوید.

● برای اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک، تغییر به رژیم غذایی بدون گلوتن علائم را تا حد زیادی بهبود می بخشد و فرد ممکن است طی چند روز یا چند هفته متوجه بهبودی شود.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.

این پروتئین که با نام گلوتن شناخته می‌شود، بعد از وارد شدن به بدن بعضی از افراد باعث فعال شدن سیستم ایمنی بدن آنها و در نهایت ایجاد آسیب در دیواره روده می‌شود.

● تشخیص بیماری سلیاک ممکن است دشوار باشد زیرا علائم مشترکی با سایر شرایط دارد، از جمله:

در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر می‌دهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.

اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها می‌توان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.

احتمالاً از شنیدن اینکه مدفوع قرمز می تواند به معنای خونریزی باشد، یا به دلیل هموروئید یا خونریزی در قسمت تحتانی روده باشد، تعجب نکنید. با این حال، اگر مدفوع شما کمی قرمز است، ممکن است نیازی به نگرانی فوری نباشد.

● پزشک اغلب می تواند بیماری سلیاک را با در نظر گرفتن بیماری سلیاک برای چیست سوابق پزشکی فرد و خانوادگی وی و تجویز آزمایشاتی مانند آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و بیوپسی تشخیص دهد.

Report this page